110 gr. de farina per reposteria
50 gr. de mantega sense sal a temperatura ambient
80 gr. sucre extra fi
90 gr. d’iogurt natural
2 ous mitjans
2 culleradetes de pell de llimona ratllada
1 culleradeta de llevat
Buttercream de merengue de llimona :
2 clares d’ou
110 gr. de sucre glass
180 gr. de mantega
1 culleradeta de extracte de llimona
110 gr. de sucre glass
180 gr. de mantega
1 culleradeta de extracte de llimona
Prees calfem el forn a 170º y posem la safata a mitja altura també preparem la safata dels cupcakes amb les corresponents capsules.
Mesclem la mantega amb el sucre extra fi, fins aconseguir una massa suau i blanquinosa ara anirem incorporant la farina i el llevat tots dos junts, que abans haurem pasat pel tamís ,el iogurt, la ratlladura de llimona i per últim els ous, mesclarem be i posarem a les capsules la massa.
Los tindrem al forn uns 15-18 minuts o fins que estén fets per a comprovar-ho podem punxar el centre del cupcake amb un escuradents,si surt net es que ja estan fets ( no obrir mai el forn abans dels 15 primers minuts ).
Los deixem reposar 5 minuts a la safata i desprès los passem a una reixeta per que s’acabin de refredar d’aqueta manera les capsules de paper no agafen humitat i se evita que es desenganxin.
M’entres es refreden els nostres cupcakes prepararem la buttercream, mesclarem la mantega amb el sucre glass i ho batrem fins aconseguir una crema a part muntarem les clares d’ou a punt de neu amb l’extracte de llimona, quan les tinguem muntades ho incorporàrem a la crema anterior tornarem a batreu tot junt per acabar-ho de lligar i llest per decorar els cupcakes damunt finalment podeu posar rallatdura de llimona.
Fins aviatttt
No hay comentarios:
Publicar un comentario