Sant Valentin !!!!!!
-125g. de farina amb llevat
-125g. de mantega tova
-100g. de sucre llustre
-2 ous
-50g. o 4 cullerades de cacau en pols mesclades amb 2 cullerades d'aigua bullin
-1 ó 2 culleradetes de vainilla
-1 culleradeta de llevat
150g. de sucre glass
Ingredients :
(per unes 12 magdalenes)-125g. de farina amb llevat
-125g. de mantega tova
-100g. de sucre llustre
-2 ous
-50g. o 4 cullerades de cacau en pols mesclades amb 2 cullerades d'aigua bullin
-1 ó 2 culleradetes de vainilla
-1 culleradeta de llevat
Preparació :
Calenta el forn a 180º C.
Col·loca les capsules de paper en la safata de motlles.
Introduíem la mantega i el sucre en un bol i ho mesclem be fins tenir una massa cremosa ara anirem afegim un ou darrera l’altre no posarem el segon fins que el primer no estigui integrat a la massa.
Mesclar el ingredients en pols (farina i llevat) pasar-ho per un tamís i incorpora-ho poc a poc a la massa ara ja es pot posar la xocolata desfeta amb l'aigua i la vainilla si la massa ens quedes un pel espessa podríem afegir unes culleradetes de llet fins aconseguir una massa suau i solta.
Repartir la massa en les capsules de paper que has col·locat a la safata, fins mes o menys la meitat, i cou durant 15-20 minuts.
Passat aquet temps treu-les del for deixa-les refredar 5 minuts al motlle i desprès passa-les a una reixeta perquè es refredin del tot.
Introduíem la mantega i el sucre en un bol i ho mesclem be fins tenir una massa cremosa ara anirem afegim un ou darrera l’altre no posarem el segon fins que el primer no estigui integrat a la massa.
Mesclar el ingredients en pols (farina i llevat) pasar-ho per un tamís i incorpora-ho poc a poc a la massa ara ja es pot posar la xocolata desfeta amb l'aigua i la vainilla si la massa ens quedes un pel espessa podríem afegir unes culleradetes de llet fins aconseguir una massa suau i solta.
Repartir la massa en les capsules de paper que has col·locat a la safata, fins mes o menys la meitat, i cou durant 15-20 minuts.
Passat aquet temps treu-les del for deixa-les refredar 5 minuts al motlle i desprès passa-les a una reixeta perquè es refredin del tot.
Buttercream de Nutella:
150g. de mantega sense sal150g. de sucre glass
3 cullerades grans de Nutella
Traiem la mantega de la nevera entre una hora i dues hores abans de fer el buttercream. Tamisem el sucre, batem la mantega amb el sucre fins que la mescla s’aclareixi.
Traiem la mantega de la nevera entre una hora i dues hores abans de fer el buttercream. Tamisem el sucre, batem la mantega amb el sucre fins que la mescla s’aclareixi.
Afegim les cullerades de Nutella i batem fins que la mescla estigi cremosa.
I ja està mànega pastissera boquilla i ha decorar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario