Cheesecake de galetes Lotus en gotets fàcil i deliciós. Es veuen tan elegants, són perfectes per a ocasions especials i celebracions.
Ingredients:
La Base
85 gr. galetes (Lotus Biscoff)
El Farciment
200 gr. formatge crema a temperatura ambient
125 gr. crema de galetes Lotus
1 cdta extracte de vainilla
250 gr. nata per muntar bén freda 35% M.G.
Topping
Una mica de nata muntada
Molles de galetes
Una mica de crema de galetes Lotus (escalfar una mica perquè sigui mes líquida)
Instruccions:
La Base
Col·locar les galetes en una bossa i amb un corró triturar fins a fer-les molles.
Col·locar unes 3-4 culleradetes de les molles a cada got. Reserveu-ho.
El Farciment
Poseu el formatge crema en un bol i bateu-ho fins que estigui cremós. Després afegir la crema de galetes Lotus, extracte de vainilla i batre fins a integrar. Reserveu-ho.
En un altre bol, bateu la nata fins a pics tous. Afegir la nata batuda a l'altra barreja i integrar-ho tot amb moviments envoltants.
Dividir uniformement entre 4 gotets. Jo vaig utilitzar una màniga per fer-ho més fàcil. Porteu a la nevera per un mínim de 2 hores.
Muntatge
Abans de servir, decorar amb una mica de nata muntada, empolvorar amb molles de les galetes i finalment una mica de crema de galetes Lotus fosa. A gaudir!
No hay comentarios:
Publicar un comentario