Els pastissets són uns dolços de la rebosteria tradicional de les Terres de l’Ebre, de marcada influència àrab.
El normal és que estigui farcit amb cabell d'àngel encara que hi ha altres variants: de xocolata, taronja, moniato, mató…
INGREDIENTS:
500 gr. farina ( pot ser que necessitis una mica més )
200 ml. oli d'oliva suau o girasol
25 ml. licor d'anís
75 ml. mistela
10 gr. sucre
-------
Confitura de Cabell d'àngel
-------
Sucre blanc per arrebossar
PREPARACIÓ:
Preparem la massa: afegim en un bol 500 gr.de farina, 10 gr. de sucre, 25 ml. licor d'anís, 75 ml. mistela i 200 ml. oli.
Barregeu-ho tot a mà i pasteu-ho fins que la massa no s'enganxi a les mans en aquest punt és quan veureu si necessiteu una mica més de farina.
Fem 12 boletes de la massa. Haurien de pesar sobre uns 45-50 gr. cadascuna.
Amb l'ajuda del paper que tenim sota el pastisset ens ajudem per doblegar-lo per la meitat i tancar-lo. fet una cresta, ho podem fer amb els dits o amb una forquilla.
Escalfem el forn a 180 graus i quan hagi assolit la temperatura correcta, portem els pastissets i els deixem coure 20 minuts.
Quan els pastissets estiguin cuits i encara estiguin calents, els arrebossem amb sucre blanc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario