Els PISTATXOS són un dels fruits secs amb més reputació i que compta amb un sabor més peculiar i aprofitable per gaudir sol o en diverses preparacions. Així, se sol fer servir com a aperitiu, en amanides, salses, gelats, postres con en aquesta ocasió uns macarons.
Avui 26 de febrer és el dia internacional del pistatxo.
INGREDIENTS
LES TAPES
125 gr. d'ametlles en pols
4 Clares d'ou
250 gr. de Sucre glas
20 gr. de pistatxos triturats
LA CREMA
100 gr. de pistatxos
1 cullerada de Nata de rebosteria
125 gr. de Mantega sense sal
75 gr. de Sucre glas
PREPARACIÓ
LES GALETES
Barregeu en un bol gran les ametlles en pols, 2 clares d'ou i el sucre glaç.
Afegir els pistatxos triturats
Munteu les altres dues clares i afegiu-les amb moviments suaus amb una espàtula.
Fiqueu la barreja en una màniga amb broquet rodó i feu cercles d'uns 3 cm de diàmetre sobre paper de forn, deixant espai entre ells.
Enfornar 10 minuts a 180 º i deixar que es refredin.
LA CREMA
Triturar amb un robot de cuina els pistatxos, afegir la nata i barrejar bé.
Afegeix-hi la mantega i el sucre i bat-ho fins a obtenir una crema suau.
Ficar-la en una màniga pastissera amb broquet fi i deixar-la refredar.
MUNTATGE
Cobrir la meitat de les galetes i tapar amb la meitat restant prement suaument fins que la crema arribi a les vores.
No hay comentarios:
Publicar un comentario