Les maduixes són riques en fibra, antioxidants, vitamines i minerals, cosa que ajuda a mantenir un intestí saludable. Els antioxidants ajuden a l'absorció de nutrients clau, a més de les proteïnes i el ferro. La fibra juga un paper fonamental per ajudar a fer la digestió i regular-la.
Ara anem a cobrir-les amb xocolata
Aquesta recepta és originària de Chicago, durant l'any 1960. La seva creadora va ser Lorena Lorusso, que venia productes gurmet en una petita botiga, on servien xocolata calenta. Un bon dia se li va acudir introduir una maduixa dins de la tasa de xocolata.
Ingredients:
Xocolata negra
Xocolata amb llet
Xocolata blanca
Colorant liposoluble per tenyir la xocolata blanca
Sucre de colors
Podeu cobrir les maduixes amb xocolata negra, xocolata amb llet i xocolata blanca. Per pintar la xocolata blanca haureu d'utilitzar colorant que sigui liposoluble.
Queden espectaculars ia sobre estan molt bones!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario