14 de abril de 2014

Bundt Cake mona de Pasqua

La mona de Pasqua és un dolç esponjós que sol menjar-se acompanyat de xocolata i ou dur. És una tradició que simbolitza que la Quaresma i les seves abstinències s'han acabat.
Actualment, les mones presenten una gran diversitat, encara que abans generalment eren rodones.
Aquí teniu una mona que compleix amb tots els requisits típics, però que és totalment diferent.


La mona de Pascua es un dulce esponjoso que suele comerse acompañado de chocolate y huevo duro. Es una tradición que simboliza que la Cuaresma y sus abstinencias se han acabado.
Actualmente, las monas presentan una gran diversidad, aunque antes generalmente eran redondas.
Aquí tenéis una mona que cumple con todos los requisitos típicos, pero que es totalmente diferente.


Bundt de pastanaga i ametlla, cobert de xocolata negra i decorat amb ous i caramel.
 Bundt de zanahoria y almendra,cubierto de chocolate negro y decorado con huevos y caramelo.


Altres decoracions diferents de la mona.
Otras decoraciones diferentes de la mona.




Espero que us agradin.
Espero que os gusten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario