6 de abril de 2013

Galetes de taronja

Ingredients:
500 gr. de farina de rebosteria
1 culleradeta de Royal
2 culleradetes de gingebre en pols
la ratlladura d'una pell de una taronja gran (o dues de petites)
150 gr. de suc de taronja
150 gr. de sucre glacé
150 gr. d'oli d'oliva
1 rovell d'ou

Elaboració:
En bol gran barregem l'oli, el suc, el rovell d'ou i la ratlladura de la pell i remenem bé amb unes varilles per a que quedi una mescla uniforme.
En un altre bol barregem la farina,el sucre,el llevat i el gingebre tot tamisat.
Després, poc a poc, anem afegint la mescla seca al bol dels líquids remenant sense parar amb les varilles. Quan ja no puguem continuar amb les varilles amassarem amb les mans per acabar d'integrar tots els ingredients. Farem una bola, la cobrirem amb paper film i deixarem reposar a la nevera un mínim d'una hora.
Ara ja només quedar estirar la massa fins aconseguir uns dos mil·límetres d'espessor, tallar-la amb la forma desitjada i disposar les galetes a la safata de forn coberta amb paper sulfuritzat.
Prees calfarem el forn a 180ºC i les courem entre 10-15 minuts (depenent del tamany). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario