Galetes de llimona craquelades, amb suau gust de llimona i cobertura de sucre glas.
Ingredients:
-30 gr.mantega toveta
-50 gr.sucre
-Ratlladura d'una llima
-1 ou
-40 ml. suc llima
-160 gr. farina
-1/2 culleradera Royal
-Un pessic de sal
-Sucre glass per arrebossar
Barregem la farina juntament amb el llevat químic i la sal. Tamisem i reservem. En un recipient fondo barregem la mantega a punt pomada (és a dir, molt tova) amb el sucre, treballem amb una forquilla fins barrejar-ho. Afegim la ratlladura i el suc de llimona i barregem. Ara afegim l'ou i barregem de nou. Semblarà que s'ha tallat la barreja, però no passa res.
Ara afegim la barreja de farina i barregem fins a formar una massa homogènia i toveta. Fem una bola la emboliquem i deixem refredar una hora a la nevera.
Passat aquest temps dividim la massa en boletes, procurant que siguin de la mateixa mida, i arrebossem generosament en sucre glacé.
No hay comentarios:
Publicar un comentario