Quan l'any passat vaig descobrir la recepta d'aquests pols de xocolata, no vaig dubtar a fer-los i de seguida es van convertir en la sensació de l'estiu ideals per als amants incondicionals de la xocolata.
La veritat és que són tan fàcils de fer que no em costava res tenir-ne sempre uns quants al congelador. El seu intens gust de xocolata i la seva cremositat els fa irresistibles.
360 ml. llet
200 ml. nata líquida
100 ml. llet evaporada
120 gr. sucre
50 gr. cacau pur en pols sense sucre
1/2 culleradeta sal
1 culleradeta essència de vainilla
2 1/2 culleradetes farina de blat de moro refinada (Maizena)
Polos de xocolata pas a pas
Reservem una mica de la llet en un got i dissolem-hi la farina fina de blat de moro. Posem en un cassó la llet, la nata, la llet evaporada, la sal, el cacau i l'extracte de vainilla, així com la llet amb la Maizena. Barregem bé i portem al foc mig remenant constantment fins que la barreja espesseixi una mica.
Esperem a que que perdi una mica de temperatura i aboquem la barreja als motlles. Si no teniu uns motlles de polo serviran uns gots petits, tant de vidre com de plàstic. Els posem al congelador fins que estiguin ben durs.
No hay comentarios:
Publicar un comentario