Crema de cacau i avellanes |
La crema de cacau i avellanes és d'aquestes receptes que és millor no fer si no tens força de voluntat, perquè una vegada que comences no pots parar de menjar. A més, amb l'excusa que és casolana i més sana, acabes posant-te les botes.
El millor de tot és que es prepara en menys de 10 minuts i per fer-la només cal una batedora o robot de cuina.
INGREDIENTS
100 gr. d'avellanes torrades i pelades.
50 gr. d'oli (jo he utilitzat de coco)
20 gr. cacau pur en pols 0% sucre (Valor) o 40 grams de xocolata 70%
40 gr. de sucre moreno
100 mil·lilitres de llet
1 culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)
INSTRUCCIONS
Torra les avellanes al forn durant 12 minuts a 160 graus i retira la pell. També les pots comprar torrades i ja pelades.
En una batedora o robot de cuina afegim les avellanes torrades i les molem. Depenent de la potència de la picadora tardareu més o menys en triturar les avellanes, heu de aconseguir que quedi una pasta ben fina i cremosa, això serà degut a que les avellanes han deixat anar el seu oli.
Crema de cacau i avellanes |
Deixem reposar a la nevera durant almenys 2 hores perquè la textura sigui més consistent, encara que si no podeu esperar podeu menjar-la en el moment.
Crema de cacau i avellanes |
Animeu-vos a preparar la vostra crema de cacau i avellanes, podem menjar mes sa sense renunciar a aquest petit plaer¡¡
No hay comentarios:
Publicar un comentario