Cinnamon rolls o rotllos de canyella
Ingredients per a la massa:
400 gr farina de força
50 ml aigua
100 ml llet
30 gr sucre glass
50 gr mantega
1 ou
15 gr llevat fresc
1 mica sal
1/2 culleradeta essència de vainilla
Ingredients per al farcit:
100 gr mantega
2 cullerades canyella en pols
60 gr sucre morè
Ingredients per al glacejat:
100 gr sucre glass
1 cullerada formatge crema
30 ml llet
Preparació de la massa:
Posem a escalfar una mica l'aigua, per a dissoldre el llevat.
En un bol de vidre gran, posarem la farina, el sucre glass i la sal. Posem a escalfar una mica la llet i també la mantega, el tirem al bol, juntament amb l'ou, l'essència de vainilla i el llevat dissolt.
Barregem amb la mans, posem al taulell una mica de farina i amassem durant uns 10 minuts.
Fem una bola, la posem en un bol i la tapem bé amb film.
Ho deixem com una hora o fins que dobli el seu volum.
Preparació del farcit:
Una vegada que la massa ha doblat el seu volum anem a estirar-la, fent un rectangle amb un corró.
Escalfem una mica la mantega per estovarla i ho barregem amb el sucre morè i la canyella.
Amb una brotxa de silicona pinzellem tota la massa amb la barreja.
Enrotllem la massa i la tallem a trossos.
En una safata de forn sobre del paper vegetal anem a posar els trossos, deixant separació entre ells, ja que els anem a tornar a deixar una mitja hora o fins que doblin el seu volum, els tapem amb paper film.
Una vegada que hagin crescut els rotllos, ja tindrem preescalfar el forn a 220 º C. Es posem al forn uns 10 minuts o fins que veiem que estan daurats.
Preparació del glacejat:
Anem a barrejar el formatge, juntament amb el sucre i la llet, podeu fer-ho amb la batedora perquè no tingui grumolls i quedi cremosa.
Traiem els rotllos del forn i afegim el glacejat.
Deliciosament bons¡¡¡
No hay comentarios:
Publicar un comentario