Si t'agrada el formatge i ets llaminer, t'encantarà la recepta d'aquest pastís japonès. Només necessites tres ingredients. És molt senzill de fer i serà unes postres ideal o un fantàstic berenar.
Només necessites ous, formatge en crema i xocolata blanca. El resultat és el d'un pastís de formatge bastant groc i molt saborós, de textura humida¡¡.
Ingredientes:
200 gr. formatge blanc tipus philadelphia
4 ous
150 gr de xocolata blanca
Per començar fondre al bany maria la xocolata blanca tallada a trossets.
Mentre separar en dos bols d'una banda els rovells i d'altra les clares d'ou.
Retirar la xocolata blanca i afegir el formatge blanc, remenar molt bé fins que estigui ben integrat. Esperar que refredi i afegir els rovells. Amb unes varetes deixar la barreja homogènia.
Preescalfar el forn a 160ºC, posar un dit d'aigua a la safata del forn, això farà que el nostre pastís estigui més sucós i no quedi sec.
D'altra banda muntar les 4 clares a punt de neu, quan estiguin llestes barrejar la massa anterior suaument amb moviments envoltants i ja gairebé tenim el nostre pastís o mousse de formatge!
Abocar la massa en un recipient d'uns 20 cm. que sigui desmotllable i que càpiga a la safata que tenim al forn amb una mica d'aigua
Coure al forn a 160ºC durant 30 minuts, amb calor dalt i baix.
Ja tenim llest el pastís o mousse de formatge més bo i esponjós que hagueu provat mai !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario