200 gr. de farina
50 gr. de cacau pur en pols sense sucre
125 gr. de mantega molt freda tallada a daus.
120 gr. de sucre
1 ou
½ culleradeta de sal
Caramels de colors
Posem la farina i el cacau en un bol i afegim la mantega a trossos barregem fins aconseguir una massa sorrenca, llavors afegim el sucre la sal i l'ou.
Barregem bé fins aconseguir una massa homogènia.
Emboliquem la bola de massa en film transparent i la reservem a la nevera com a mínim una hora.
Prendre els caramels per color i triturar-los en un morter fins a aconseguir una granulometria com la del sucre. Reserveu-ho.
Preescalfeu el forn a 180 °C 10 minuts abans que finalitzi el reposa de la massa. Folrar una safata amb paper de forn i reservar.
Treure el paper film a la massa i estirar sobre la taula de treball lleugerament enfarinat, i deixar-la d'un gruix de 0,5 cm.
Tallar amb la forma desitjada i passar a la safata del forn. Feu el forat del centre amb un altre tallapasta més petit.
Col·locar al forat acabat de fer els caramels mòlts. Podeu utilitzar un sol color o diversos colors.
Portar al forn per 10 minuts o fins que les vores de les galetes es comencin a veure daurats.
Treure del forn i deixar refredar a la safata ja que el caramel segueix líquid.
Verifiques que el caramel ja estigui endurit, servir i gaudir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario