19 de noviembre de 2021

Cupcakes de torró de xixona

Segur que per aquestes festes us caurà més d'una pastilla de torró a casa vostra, i no sé perquè però a la meva el de xixona sempre és el que es va quedant doncs una bona solució per acabar amb les restes, és preparar aquests deliciosos cupcakes de torró de xixona.





Ingredients: per a 12 cupcakes
120 gr. de torró de Xixona en crema
85 gr. de mantega sense sal a temperatura ambient
85 gr. de sucre blanca
85 gr. de sucre moreno
2 ous L
180 gr. de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat
250 cc de llet
1 culleradeta d'extracte d'ametlla

Preparació:
Preescalfem el forn a 160º.
Preparem una safata amb càpsules de paper.
Tamisem la farina amb el llevat i reservem.
Batem amb la batedora de varetes el sucre amb la mantega durant uns 5 minuts fins que n'hagi augmentat el volum i la barreja quedi cremosa.
Hi afegim els ous un per un i lleugerament batuts amb l'extracte d'ametlla.
Ara ens toca afegir una tercera part de la farina tamisada amb el llevat i batre a velocitat baixa. Després, la meitat de la llet, un altre terç de farina, l'altra meitat de la llet i per acabar allò que ens queda de farina.
Afegim el torró i batem el que és just perquè s'integri.
Omplim 2/3 de les nostres càpsules de paper i al forn uns 20-22 minuts.
Traiem del forn i deixem refredar 5 minuts al motlle. Els transferim a una reixeta i deixem fins que refredin completament.



Ingredients per a la buttercream:
250 gr. de mantega sense sal a temperatura ambient
350 gr. d'icing sugar
1 culleradeta d'extracte d'ametlla
4-5 cullerades de crema de torró

Per preparar la buttercream:
Posem en un bol la mantega amb l'icing sugar tamisat i batem uns quants minuts fins que la barreja blanquegi i doblegui el seu volum.
Hi afegim el torró i l'extracte d'ametlla i seguim batent fins a aconseguir la consistència adequada.

En aquesta ocasió vaig decorar amb el filtre 1M


Bon Profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario