Ha arribat ja el Nadal i esteu pensant en quines postres podeu preparar els vostres comensals? i és que els cupcakes de Nadal són una aposta segura en uns dies festius com aquests.
Si sou una mica creatius i us agrada el sabor i l'esponjosos que queden aquests cupcakes, no dubteu a aprendre a cuinar-los. Són deliciosos, però és que a més la presentació és espectacular.
Ingredients per als cupcakes:
330 gr de farina
3 gr de sal
340 gr de sucre blanc granulat
10 ml d'essència de vainilla
7.5 gr de pols de coure(royal)
180 gr de mantega sense sal
4 ous
310 ml de llet fresca
Ingredients per al buttercream:
300 gr de mantega sense sal
2 culleradetes d'essència de vainilla
674 gr de sucre glass
2 cullerades de llet fresca sencera
Ingredients per la decoració:
Fondant color roig
Fondant color verd
Preescalfar el forn a 170ºC.
En un recipient mitjà barrejar tots els ingredients secs la farina, la pols de coure i la sal.
En un recipient gran, bateu l'essència de vainilla amb la mantega i el sucre i incorporeu-hi els ous un per un.
Al batut anterior afegir la barreja dels ingredients secs (farina,pols de coure i sal) i la llet de forma intercalada. Comença amb la farina i acaba amb ella.
Ompliu els motlles dels cupcakes a uns ¾ de la seva capacitat. Enfornar per 20 minuts.
Un cop llestos, deixar-los refredar cinc minuts i després passar-los a la reixeta refredadora.
Buttercream:
Bateu la mantega fins que tingui una consistència esponjosa, uns cinc minuts.
Tamisar el sucre i afegir-la a poc a poc fins que s'integri perfectament amb la mantega.
Incorporeu la llet amb l'essència de vainilla i torneu a batre un altre minut més.
Quan els cupcakes estiguin freds, col·locar el buttercream a la màniga pastissera i decorar-los.
I per acabar farem amb el fondant verd unes fulles i unes boletes amb el vermell, per aconseguir una branqueta de grèvol
Bones festes nadalenques!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario