12 de diciembre de 2022

Cupcakes mini " Nadal "

Ha arribat ja el Nadal i esteu pensant en quines postres podeu preparar els vostres comensals? i és que els cupcakes de Nadal són una aposta segura en uns dies festius com aquests.

Si sou una mica creatius i us agrada el sabor i l'esponjosos que queden aquests cupcakes, no dubteu a aprendre a cuinar-los. Són deliciosos, però és que a més la presentació és espectacular.




Ingredients per als cupcakes:
330 gr de farina
3 gr de sal
340 gr de sucre blanc granulat
10 ml d'essència de vainilla
7.5 gr de pols de coure(royal)
180 gr de mantega sense sal
4 ous
310 ml de llet fresca

 
Ingredients per al buttercream:
300 gr de mantega sense sal
2 culleradetes d'essència de vainilla
674 gr de sucre glass
2 cullerades de llet fresca sencera


Ingredients per la decoració:
Fondant color roig
 Fondant color verd

 
Preescalfar el forn a 170ºC.

En un recipient mitjà barrejar tots els ingredients secs la farina, la pols de coure i la sal.

En un recipient gran, bateu l'essència de vainilla amb la mantega i el sucre i incorporeu-hi els ous un per un.

Al batut anterior afegir la barreja dels ingredients secs (farina,pols de coure i sal) i la llet de forma intercalada. Comença amb la farina i acaba amb ella.

Ompliu els motlles dels cupcakes a uns ¾ de la seva capacitat. Enfornar per 20 minuts.

Un cop llestos, deixar-los refredar cinc minuts i després passar-los a la reixeta refredadora.

 

Buttercream:

Bateu la mantega fins que tingui una consistència esponjosa, uns cinc minuts.

Tamisar el sucre i afegir-la a poc a poc fins que s'integri perfectament amb la mantega.

Incorporeu la llet amb l'essència de vainilla i torneu a batre un altre minut més.

Quan els cupcakes estiguin freds, col·locar el buttercream a la màniga pastissera i decorar-los.

I per acabar farem amb el fondant verd unes fulles i unes boletes amb el vermell, per aconseguir una branqueta de grèvol





Bones festes nadalenques!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario