12 de julio de 2013

Cake pops "sprinkles"

Ingredients: 24 unitats
50 ml. d'oli suau
100 gr. de sucre blanc
100.gr. de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
55 ml. de llet
Una culleradeta de suc de llimona
1 ou L

Decoració:
Bastonets per cake pops
Sprinkler
Melmelada d'abercoc


Preparació:
Barregem la llet amb el suc de llimona, deixem reposar 5-10 minuts (amb aquesta barreja aconseguirem tenir buttermilk).
Batem bé l'oli amb l'ou i el sucre. Incorporem la meitat de la farina, tamisada amb el llevat químic. Incorporem la llet. Afegim la resta de la farina.
Ja està preparada la masa per fer-la servir amb la maquineta.
Recordeu: triguen uns 5-6 minuts a fer-se i només cal omplir les cavitats amb una cullerada o una mànega pastissera sense boquilla només tallant la punta de la bossa.
Un cop fetes les boletes, les deixem refredar i ja les podem decorar.
Mullem la punta del palet en una mica de melmelada d'albercoc calenta i el clavem a la boleta quan es refredi quedarà enganxat.
Ara passarem un pinzell mullat en almívar o amb la mateixa melmelada d'albercoc amb la qual hem punxat els palets, per tot el contorn de la boleta, això ens servirà para enganxar els sprimklers.


Super fàcils de fer...

No hay comentarios:

Publicar un comentario