3 ous
50 gr. sucre glas
500 gr. formatge mascarpone
1 got de cafè
Licor Amaretto
Melindros
Xocolata en pols (tipus Valor)
Preparació:
Separa els rovells de 3 ous i els bats amb 50 gr de sucre glas o sucre llustre. Bats fins que la barreja agafi cos i quedi cremosa.
Afegeix als rovells 500 grs de formatge mascarpone i amb l'ajuda d'una espàtula barreja-fins que sigui tot ben integrat.
Amb una batedora elèctrica muntar les clares a punt de neu (millor si la merenga et queda dura) ara ja pots incorporar la merenga a la crema anterior ( dels rovells amb mascarpone) i barreja-ho tot bé amb suavitat i moviments envolvents. Ha de quedar una crema consistent (no val si està líquida).
En un plat fondo posa un bon got de cafè amb un raig generós d'Amaretto o similar (si no ens tens pots posar rom).
Després posa una capa de crema i s'empolvora amb cacau (n'hi ha un bastant bo sense sucre de Valor).
Ves col·locant capes de melindros, crema i cacau tantes vegades com sigui necessari (dependrà de la mida del recipient que facis servir, però per a les quantitats d'ou esmentades va bé amb els 24 melindros que solen venir en un paquet).
Alerta!!!! a l'última capa de crema no li afegeixis el cacau empolvorat fins al moment de servir.
És recomanable que passi com a minim unes quatre hores a la nevera abans de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario