Que son els "cronuts"¡¡¡
Ni donuts ni croissants, la nova sensació a Nova York.
La nova estrella dins del món de la rebosteria és el “cronut” fill d’un postre francès (el croissant) i un nord-americà (el donut), alguns el qualifiquen com el nou “cupcake” tot i que es una espècie de donut però molt més impressionant.
Els cronuts han estat creats pel xef novaiorquès Dominique Ansel, el qual ha utilitzat per fer-los una massa especial de croissant que primer ha estat fermentada i desprès fregida. Per donar-los gust, s’arrebossen en sucre, s’omplin amb ganache de xocolata o crema de vainilla i s’acaben amb un glacejat de roses i pètals cristal•litzats d’aquesta mateixa flor. Desprès d’aquest inesperat èxit la pastisseria es planteja poder oferir nous gustos: amb licors,dolç de llet,llimona...
He de destacar que tot i el seu elevat cost (uns 4€) a Nova York es formen llargues cues per adquirir aquests dolços, per a que ús feu una idea de fins on arriba la seva fama les 200 unitats diàries que produeix Dominique Ansel s’esgoten en menys d’una hora.
Els cronuts han estat creats pel xef novaiorquès Dominique Ansel, el qual ha utilitzat per fer-los una massa especial de croissant que primer ha estat fermentada i desprès fregida. Per donar-los gust, s’arrebossen en sucre, s’omplin amb ganache de xocolata o crema de vainilla i s’acaben amb un glacejat de roses i pètals cristal•litzats d’aquesta mateixa flor. Desprès d’aquest inesperat èxit la pastisseria es planteja poder oferir nous gustos: amb licors,dolç de llet,llimona...
He de destacar que tot i el seu elevat cost (uns 4€) a Nova York es formen llargues cues per adquirir aquests dolços, per a que ús feu una idea de fins on arriba la seva fama les 200 unitats diàries que produeix Dominique Ansel s’esgoten en menys d’una hora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario