28 de mayo de 2013

Els Cronuts¡¡¡


Que son els "cronuts"¡¡¡

Ni donuts ni croissants, la nova sensació a Nova York.

La nova estrella dins del món de la rebosteria és el “cronut” fill d’un postre francès (el croissant) i un nord-americà (el donut), alguns el qualifiquen com el nou “cupcake” tot i que es una espècie de donut però molt més impressionant.

Els cronuts han estat creats pel xef novaiorquès Dominique Ansel, el qual ha utilitzat per fer-los una massa especial de croissant que primer ha estat fermentada i desprès fregida.  Per donar-los gust, s’arrebossen en sucre, s’omplin amb ganache de xocolata o crema de vainilla i s’acaben amb un glacejat de roses i pètals cristal•litzats d’aquesta mateixa flor. Desprès d’aquest inesperat èxit la pastisseria es planteja poder oferir nous gustos: amb licors,dolç de llet,llimona...

He de destacar que tot i el seu elevat cost (uns 4€) a Nova York  es formen llargues cues per adquirir aquests dolços, per a que ús feu una idea de fins on arriba la seva fama les 200 unitats diàries que produeix Dominique Ansel s’esgoten en menys d’una hora.




No hay comentarios:

Publicar un comentario