Ingredients:
210 gr. de farina
1 ou L
100 gr. de sucre
40 gr. de sucre moreno
100 gr. de xocolata negra (Chips)
2 sobres sucre avainillat
1 culleradeta bicarbonat
100 mil·lilitres oli d'oliva
Preparació:
Barregeu en un bol el sucre amb l'oli durant aproximadament dos minuts. Afegeix-hi el sucre moreno, l'ou i el sucre avainillat i bat durant uns segons més.
En un altre bol, tamisa la farina i el bicarbonat i incorpora-ho a poc a poc a la barreja anterior, remenant amb una cullera de fusta.
Afegir a la barreja els xips de xocolata i pasta amb les mans.
Escalfeu el forn a 170º i poseu-lo en una safata coberta amb paper per a forn boletes d'aquesta massa, que heu d'aplanar una mica amb el palmell de la mà, donant-los la forma de la galeta.
Poseu-les al forn a 170º durant 14 minuts, un cop fetes treu les safates del forn i deixa reposar les galetes 10 minuts, després les traslladades una reixa perquè s'acabin de refredar i s'endureixin una mica.
NOTA: Vigila el temps de cocció, el temps pot variar segons el forn, millor no passar-se, si estan massa fetes poden gust amarg.
Si has d'enfornar una safata darrere l'altra, redueix el temps de cocció de les següents, la primera sempre necessita més temps.
No hay comentarios:
Publicar un comentario