Un 'bundt cake' és un pa de pessic enfornat en un motlle denominat 'bundt', que té forma de corona. els donem un aire nadalenc amb un glacejat i unes groselles -o qualsevol altre fruit vermell-. És un dolç molt adequat per servir amb el cafè.
INGREDIENTS:
3 Ous
125 gr. de sucre
25 gr. de sucre vainillat
125 gr. de mantega a temperatura ambient
100 ml. de llet sencera
150 gr. de farina
50 gr. de farina de blat de moro (maicena)
2 cc de llevat químic
100 gr. de fruits vermells al gust (nabius, gerds, móres) poden ser congelats
Per al glacejat:
3 cs de Llet
250 g de Sucre glas
PREPARACIÓ:
En un bol gran bateu els ous amb els dos tipus de sucre fins que estiguin escumosos.
Afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i la llet i barregeu-ho bé.
Afegir les farines i el llevat tamisats i seguir barrejant fins que desapareguin els grumolls.
Sumar a la barreja els fruits, barrejant amb compte, procurant que quedin ben integrats.
Abocar sobre un motlle de bundt cake prèviament greixat i enfornar 50 min a
180º o fins que en punxar el pastís amb un escuradents aquest surti net.
Deixeu-ho refredar i desemmotlleu.
Per al glacejat barreja amb l'ajuda d'unes varetes la llet i el sucre glaç tamisat fins a obtenir una barreja espessa i homogènia.
Banya el 'bundt cake' amb el glacejat i decora amb grosella.
No hay comentarios:
Publicar un comentario