18 de diciembre de 2023

Bundt Cake Nadalenc de fruits vermells

Un 'bundt cake' és un pa de pessic enfornat en un motlle denominat 'bundt', que té forma de corona. els donem un aire nadalenc amb un glacejat i unes groselles -o qualsevol altre fruit vermell-. És un dolç molt adequat per servir amb el cafè.





INGREDIENTS:
3 Ous
125 gr. de sucre
25 gr. de sucre vainillat
125 gr. de mantega a temperatura ambient
100 ml. de llet sencera
150 gr. de farina
50 gr. de farina de blat de moro (maicena)
2 cc de llevat químic
100 gr. de fruits vermells al gust (nabius, gerds, móres) poden ser congelats

Per al glacejat:
3 cs de Llet
250 g de Sucre glas


PREPARACIÓ:
En un bol gran bateu els ous amb els dos tipus de sucre fins que estiguin escumosos.

Afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i la llet i barregeu-ho bé.

Afegir les farines i el llevat tamisats i seguir barrejant fins que desapareguin els grumolls.

Sumar a la barreja els fruits, barrejant amb compte, procurant que quedin ben integrats.

Abocar sobre un motlle de bundt cake prèviament greixat i enfornar 50 min a 
180º o fins que en punxar el pastís amb un escuradents aquest surti net. 

Deixeu-ho refredar i desemmotlleu.

Per al glacejat barreja amb l'ajuda d'unes varetes la llet i el sucre glaç tamisat fins a obtenir una barreja espessa i homogènia.

Banya el 'bundt cake' amb el glacejat i decora amb grosella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario