Receta de Mega Silvita
Ingredients:
250 gr. de farina
80 gr. de sucre glacé
30 gr. d'ametlla en pols
150 gr. de mantega sense sal
Un rovell d'ou
Un ou per pintar
Una culleradeta de vainilla en pasta
200 gr. de xocolata negra
100 ml. de nata de muntar o nata vegetal
Preparació:
Comencem tamisant la farina en un bol ampli.
Hi afegim el sucre glacé tamisat.
I l'ametlla mòlta tamisada. Barregem tot bé.
Afegim la mantega i barregem amb les mans.
Quan tinguem unes molles grans, hi afegim el rovell d'ou i la vainilla. Barregem bé amb les mans fins a aconseguir una massa uniforme.
Formem una bola, la cobrim amb paper film i el fiquem a la nevera durant trenta minuts.
Estirem la massa amb un corró fins que tingui mig centímetre de gruix, més o menys.
Tallem amb el tallador circular. Jo he fet servir un pack de sis i he fet servir el quart tallador.
Col·loquem els talls sobre una safata de forn coberta amb paper de forn.
Amb una broqueta fem forats sobre la massa. Fiquem a la nevera trenta minuts més.
Preescalfem el forn a 180ºC.
Traiem les galetes de la nevera i les pinzellem amb un ou batut.
Enfornem durant 10 minuts, més o menys, fins que estiguin lleugerament daurades.
Deixem refredar a la safata 5 minuts i les traspassem a una reixeta perquè s'acabin de refredar.
Per a la crema de xocolata, escalfem la nata fins que estigui a punt de bullir.
Aboquem la nata sobre la xocolata trossejada. Deixem reposar un minut. Barregem bé fins a formar una crema homogènia. Deixem reposar deu minuts.
Omplim una màniga pastissera amb la crema de xocolata i anem emplenant les galetes. Tapem cada galeta amb una altra i amb crema de xocolata al mig.
Deixem que la xocolata es refredi del tot i…
Ja només queda menjar-nos-les!
No hay comentarios:
Publicar un comentario