Ingredients: per a un motlle desmotllable de 24 cm. de diàmetre:
175 gr. de galetes tipus Digestive.
100 gr. de mantega.
20 gr. d'ametlla en pols.
750 gr. de formatge mascarpone.
200 ml. de nata per muntar (amb almenys un 35% de matèria grassa).
100 gr. de sucre glacé.
4 ous.
3 cullerades de farina.
180 gr. de xocolata blanca.
1 culleradeta d'extracte de vainilla.
I ja només et queda gaudir d'aquesta deliciosa pastís de formatge i xocolata blanca.
175 gr. de galetes tipus Digestive.
100 gr. de mantega.
20 gr. d'ametlla en pols.
750 gr. de formatge mascarpone.
200 ml. de nata per muntar (amb almenys un 35% de matèria grassa).
100 gr. de sucre glacé.
4 ous.
3 cullerades de farina.
180 gr. de xocolata blanca.
1 culleradeta d'extracte de vainilla.
Preparació: del pastís de formatge i xocolata blanca
Per a la base has de triturar les galetes tipus Digestive fins convertir-les en pols. Ajuda't de l'accessori picador de la teva batedora o fes-ho amb un morter.
Fon la mantega al microones.
En un bol afegeix la pols de galetes, juntament amb l'ametlla mòlta i la mantega fosa. Barreja bé fins que tots els ingredients quedin ben mullats en mantega.
Col·loca un paper de forn a la base d'un motlle desmotllable i tira la barreja de galeta i mantega. Aplana amb una cullera o espàtula fins a obtenir una base compacta. Veuràs que queda prou humida, la idea és que al menjar-estigui tendra. Guarda el motlle a la nevera mentre prepares el farciment.
Posar la xocolata blanca en l'accessori picador de la batedora i tritura-ho fins deixar-lo molt ben picat. Reserva.
Preescalfa el forn a 175 graus.
Afegeix a un bol el formatge mascarpone juntament amb la nata i bat amb una batedora de varetes a velocitat baixa fins que tots dos ingredients integren.
Afegeix el sucre glacé i continua batent.
A continuació, afegeix els ous d'un en un i segueix batent. No afegeixis un nou ou fins que l'anterior estigui integrat en la barreja.
Després incorpora 3 cullerades soperes plenes de farina i continua batent fins a obtenir una massa homogènia.
Finalment tira l'extracte de vainilla i la xocolata blanca picat i integra'ls amb la resta d'ingredients.
Aboca aquesta massa sobre la base de galeta que tenies a la nevera i allisa bé amb una espàtula.
S'enforna el pastís de formatge i xocolata blanca durant 1 hora a 175 graus.
Deixa refredar amb la porta del forn entreoberta durant 2 hores més, fins que estigui totalment freda.
Passat aquest temps guarda el pastís a la nevera. El millor és deixar-la d'un dia per l'altre perquè agafi cos.
L'endemà desemmotlla el pastís i serveix-la ben freda.
Es pot menjar tal qual o aconpañada d'una bona melmelada de maduixes o fruits vermells. Però en aquesta ocasió el pastís era per a una celebració i l'hem decorat amb uns macarons i una crema de toffee.
I ja només et queda gaudir d'aquesta deliciosa pastís de formatge i xocolata blanca.
No hay comentarios:
Publicar un comentario