22 de octubre de 2016

Layer cake amb fruites del bosc

Per al pa de pessic:
225 gr. de farina
100 gr. de xocolata en pols
200 gr. de mantega fosa
4 ous L
225 gr. de sucre glas
1 cullerada de llevat en pols
1 culleradeta de pasta de vainilla

Per l'almívar:
mig got d'aigua
50 gr. de sucre glas
1 cullerada d'aroma de taronja

Per a la crema:
500 gr. de creme fraiche
170 gr. de iogurt grec natural
50 gr. de sucre glas

Decoració:
100 gr. de gerds
100 gr. de mores
50 gr. de maduixes


Per elaborar el pa de pessic escalfem el forn a 180º i engreixaren dos motlles de 15 cm de diàmetre.
Barregem la farina juntament amb la xocolata en pols i el llevat i ho tamisem.
Posem els ous i el sucre en un bol i batem uns 7 minuts, fins que veiem que dobla el seu volum i aquesta cremós, després anem afegint la mantega i la vainilla a poc a poc.
Baixem la velocitat i li anem afegint la farina a poc a poc fins que estigui integrada totalment.
Dividim la massa en els dos motlles a part iguals, donem uns copets per igualar i al forn durant 25 minuts.
Traiem, desmotllem i deixem refredar una mica sobre una reixeta. Quan aquest gairebé fred, però que tingui una mica de calor l'emboliquem amb paper film i ho guardem a la nevera.
Mentre fem l'almívar que és molt fàcil, tot junt en un got i escalfem una mica al microones remenant bé i reservem.
Ens posem a muntar la crema, posem el iogurt i la creme fraiche al vas de la batedora i amb les varetes batem a velocitat alta fins que veiem que va agafant cos. Una vegada que ha augmentat el volum li afegim el sucre que prèviament haurem tamisat. Batem a velocitat baixa perquè no surti tot el sucre volan i un cop integrat pugem la velocitat al màxim durant 4 o 5 minuts.



I ja està llest per al muntatge.
Traiem els besquits i els tallem en dues, pinzellem amb l'almívar, posem la crema i fruits. Al final queda la capa de farciment amb les fruites.


Animeu-vos a provar de fer-la i em compteu com us a quedat...





No hay comentarios:

Publicar un comentario