Les pomes de caramel o pomes caramel·litzades són unes pomes cobertes d'una capa de sucre de caramel. Si bé la coberta varia d'un lloc a un altre, són gairebé sempre servides amb un escuradents al centre fent que siguin més fàcils de menjar.
Ingredients
6 pomes àcides
300 gr. de sucre.
50 ml d'aigua.
suc de mitja llimona.
75 gr. de mantega.
colorant vermell (opcional)
aigua freda.
Preparació
Renteu les pomes, i introduï-les una broqueta.
En cassó aboqueu-hi, el sucre, amb els 50 ml d´aigua i el suc de mitja llimona. Coure fins que es fongui el sucre.
Un cop desfet el sucre, afegiu-hi els 75 gr. de mantega. Coure fins que es fongui.
Fora de foc, afegiu-hi 1/2 cullerada de colorant vermell.
Remeneu a fi que s´integri.
Banyar les pomes en la mescla de sucre i, seguidament passar-les a un bol d'aigua freda a fi que cristal-litzi. Una altra opció és posar-les ràpidament en la nevera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario