150 gr. de farina per a bescuits
150 gr. de sucre
100 gr. de mantega
2 ou M
2 cullerades de llet
½ culleradeta d'essència de vainilla
1 culleradeta de llevat en pols
Ingredients frosting:
125 gr. de mantega
125 gr. de sucre glas
125 gr. de formatge d'untar
1 culleradeta d'essència de vainilla
Una mica de colorant verd
En primer lloc, posa a preescalfar el forn a una temperatura de 180°C aproximadament.
En un recipient ample poseu els 150 gr. de mantega i bat-la una mica fins que la textura quedi més cremosa.
A continuació afegeix-hi els 150 gr. de sucre, les cullerades de llet i la mitjana culleradeta d'essència de vainilla i bat tots els ingredients fins a aconseguir una massa homogènia.
Sense deixar de batre, afegeix els ous a la barreja i bat fins a integrar-lo completament.
En un altre recipient tipus bol, tamisa els 150 gr. farina per a bescuits juntament amb la culleradeta de llevat en pols i barreja-ho tot amb la massa fins aconseguir homogeneïtzar-la.
Reparteix la massa dels cupcakes als motlles.
Com a consell intenta utilitzar uns motlles decorats amb figuretes nadalenques o vermells.
Enforna'ls durant uns 15 o 20 minuts, o fins que vegis que la massa puja i guanya consistència.
Retira els cupcakes del forn i deixa que es refredin.
Per fer el frosting afegeix en un recipient els 125 gr. de mantega amb els 125 gr. de sucre glaç, la culleradeta d'essència de vainilla i els 125 gr. de formatge d´untar.
Separa el frosting per parts iguals en dos recipients diferents.
Deixa'n un sense colorant, a un altre posa-li colorant verd.
Tingues en compte que no cal fer servir gaire colorant perquè la cobertura quedi tintada.
Col·loca en una mànega pastissera el frosting de cada recipient, i decora els cupcakes de Nadal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario