24 de diciembre de 2013

Layer Carrot Cake


Ingredients:  

Per al pa de pessic 

◦ 300 gr. d'oli de gira-sol
◦ 400 gr. de sucre moscobado
◦ 300 gr. de farina de blat integral
◦ 1 cdta de sal
◦ 1 cdta de canyella
◦ 1 cdta de llevat en pols
◦ 1 cdta de bicarbonat
◦ 350 gr. de pastanaga
◦ 4 ous L
◦ 100 gr. de nous a trossos

Per a la crema de formatge 

◦ 250 gr. de mantega a temperatura ambient
◦ 250 gr. de sucre glas
◦ 250 gr. de formatge crema

Elaboració :

◦ Preescalfem el forn a 180 º C amb calor a dalt ia baix sense aire .
◦ Pelem , tallem i ratllem les pastanagues el més fines possible ( si tenim robot per picar millor ) i reservem .
◦ Barregem en un bol l' oli juntament amb el sucre moscobado . Afegim els ous d'un en un mentre seguim barrejant .
Podem utilitzar una vareta de mà o bé el robot de cuina .
◦ Afegim la farina , la pastanaga , la canyella i les nous i seguim barrejant .
Finalment afegirem el llevat i el bicarbonat .
◦ Greixem dos motlles de 20 cm , podeu fer-ho com s'ha fet tota la vida untant mantega i empolvorant amb farina. Posem la massa repartida en quantitats iguals en els dos motlles i introduïm al forn a mitja alçada durant uns 40 o 50 minuts o fins que en punxar al centre amb un escuradents aquest surti gairebé sec .
Deixarem refredar en una reixeta i quan estigui a temperatura ambient el passarem a la nevera perquè es refredi del tot .
◦ Per fer la crema de formatge començarem batent la mantega amb la batedora de varetes elèctrica o el robot de cuina amb l'accessori de la vareta . És molt important que la mantega estigui a temperatura ambient o fins i tot començant a desfer-se .
Batem durant un minut i mig a velocitat alta ( veurem que la mantega ha blanquejat prou ) .
◦ Afegim el sucre glass i seguim batent ,  començar a velocitat baixa per evitar omplir la cuina d'un núvol de pols blanca i anirem augmentant progressivament la velocitat fins arribar a la més alta que ens sigui possible .
Batem durant uns tres o quatre minuts .
◦ Finalment afegim el formatge crema ( ha d'estar ben fred acabat de treure de la nevera ) i seguim batent a velocitat mitjana durant mig minut més .
◦ Per decorar el pastís començarem aplicant una primera capa de frosting de forma tradicional amb l'ajuda d'una espàtula . Un cop tenim aquesta primera capa ( no ha de ser massa gruixuda ) , tornarem a ficar el pastís a la nevera fins que la capa de crema hagi endurit. Quan la primera capa estigui a punt passarem a posar la segona capa , mullarem la espàtula en aigua calenta i la assecarem bé amb un drap i seguirem allisant la superfície del pastís amb suavitat de baix a dalt un cop ho tinguem ben llisa posarem la decoració que més ens agradi .




No hay comentarios:

Publicar un comentario