La temporada de moniatos a casa nostra té lloc a la tardor i, sobretot, a l'hivern, concretament entre els mesos d'octubre i març, moment en el qual aquesta deliciosa verdura es troba en el seu millor moment de consum.
300 gr. de moniato cuit
250 gr. de mascarpone
200 ml. de nata
40 gr. de sucre (opcional)
Bescuits o melindros
1 tassa de cafè
1 rajolí de moscatell o amaretto
Espècies al gust (canyella, nou moscada, comí, gingebre...)
1 pessic de sal
Preparació:
Batre amb les barnilles elèctriques el mascarpone amb el moniato cuit, el sucre (si en poseu), la nata, les espècies i la sal fins que quedi una crema fina i homogènia. Si queda massa espesa hi podeu posar una micona de llet. Reserveu-la.
Suqueu els bescuits o melindros en el cafè barrejat amb el licor, i poseu-los al fons dels gots que utilitzeu. Cobriu amb la crema de moniato. Espolvoregeu canyella per sobre i reserveu a la nevera abans de servir.
Aquesta recepta és de @els fogons en veure-la no vaig poder resistir a fer-la i la combinació de sabors és molt bona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario