Ingredients:
2 ous (M)
140gr. de sucre
115 gr. de farina
120gr. mantega Tº ambient
1 c / c de royal
70ml de llet
ratlladura d'una llimona
1c / c de canyella en pols
Preescalfar el forn 160 º
Batre la mantega amb el sucre fins aconseguir una barreja cremosa, afegir 1 a 1 els ous.
Afegir meitat de la barreja de farina (juntament amb el royal) tamisada i batre, afegir llet i l'altra part de la farina tamisada juntament amb la ratlladura de llimona i la canyella. Batre fins a incorporar completament els ingredients.
Repartir la barreja entre les càpsules (fins a 2/3 parts) i coure al forn a 160º fins que estigui (fins a introduir un escuradents i que aquest surti net)!
Buttercream de vainilla color verd
250gr. de mantega (temperatura ambient)
400gr.de sucre glacé
1c / c d'essència de vainilla
colorant verd en gel
Batre la mantega fins a quedar textura de pomada, afegir el sucre glas tamisat, l'essència i el colorant, batre fins a integrar completament (aprox. 5min.) Posar en màniga pastissera i un filtre Nº 233 de wilton per decorar. Les pilotes estan fetes amb fondat blanc i negre
No hay comentarios:
Publicar un comentario