Per al pa de pessic:
115 gr. de mantega sense sal a temperatura ambient
120 gr. de sucre blanc
3 ous M
200 gr. de farina
1 culleradeta i mitja de llevat Royal
60 ml. de llet
60 ml. de licor de crema d'arròs
120 gr. de sucre blanc
3 ous M
200 gr. de farina
1 culleradeta i mitja de llevat Royal
60 ml. de llet
60 ml. de licor de crema d'arròs
Per al almívar:
100 gr. de sucre blanc
100 ml. d'aigua
30 ml. de licor de crema d'arròs
Per a la crema:
175 gr. de mantega sense sal
115 gr. de sucre
2 clares d'ou
licor de crema d'arròs
Preescalfem el forn a 180 º (160º si és amb ventilador).
Preparem la safata per cupcakes amb 12 càpsules de paper.
Tamisem la farina amb el llevat químic en un bol i reservem.
Batem la mantega amb el sucre fins que s'integrin i la barreja s'aclareixi.
Afegim els ous, un a un, batent fins que s'incorporin.
Afegim la meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que s'incorpori.
A continuació, afegim la llet, barrejada amb el licor de crema d'arròs i tornem a batre.
Afegim l'altra meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que la barreja sigui homogènia.
Repartim la barreja en les càpsules, sense omplir-les més de 2/3.
Posem al forn 22-25 minuts o fins que un escuradents surti net.
Mentre s'enfornen els cupcakes, preparem l'almívar en un cassó, escalfant el sucre amb l'aigua fins que la barreja bulli. Retirem del foc, incorporem el licor de crema d'arròs i deixem temperar.
Res més treure els cupcakes del forn, punxem la seva superfície diverses vegades amb un escuradents i els pintem amb l'almívar.
Deixem refredar els cupcakes en el motlle 5 minuts i després passem a una reixeta, fins que es refredin completament.
Preparem la safata per cupcakes amb 12 càpsules de paper.
Tamisem la farina amb el llevat químic en un bol i reservem.
Batem la mantega amb el sucre fins que s'integrin i la barreja s'aclareixi.
Afegim els ous, un a un, batent fins que s'incorporin.
Afegim la meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que s'incorpori.
A continuació, afegim la llet, barrejada amb el licor de crema d'arròs i tornem a batre.
Afegim l'altra meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que la barreja sigui homogènia.
Repartim la barreja en les càpsules, sense omplir-les més de 2/3.
Posem al forn 22-25 minuts o fins que un escuradents surti net.
Mentre s'enfornen els cupcakes, preparem l'almívar en un cassó, escalfant el sucre amb l'aigua fins que la barreja bulli. Retirem del foc, incorporem el licor de crema d'arròs i deixem temperar.
Res més treure els cupcakes del forn, punxem la seva superfície diverses vegades amb un escuradents i els pintem amb l'almívar.
Deixem refredar els cupcakes en el motlle 5 minuts i després passem a una reixeta, fins que es refredin completament.
Per preparar la crema posem les clares d'ou en bol juntament amb el sucre.
Escalfem al bany maria fins que el sucre es dissolgui.
No parem de remenar perquè no es cremi.
Un cop dissolt el sucre, passem les clares al bol de la batedora i comencem a muntar-les.
Trigaran una miqueta. Quan facin pics tous, comprovarem la temperatura de l'bol.
Si està calenta, esperarem una miqueta, batent, abans d'afegir la mantega ...
Un cop estigui temperat la merenga, vam canviar les varetes per la pala i comencem a afegir la mantega batent a velocitat mitjana.
La barreja pot tallar a la meitat del procés i semblarà que és un desastre però ... que no s'estengui el pànic !!! Al de 7 - 10 minuts es convertirà en la crema més sedosa del món mundial. 'L'important és no deixar de batre !! Afegim el licor de crema d'arròs al gust i batem fins que s'integri.
Fins aviat ..
No hay comentarios:
Publicar un comentario