Ingredients:
125 gr. de mantega (tova)
1 ous (trets de la nevera un hora abans)
240 gr. de farina
10 gr. de farina
60 gr. de sucre
1 cullerada d'essència de vainilla
Preparació:
El primer que farem, serà agafar un bol i batem en ell la
mantega, el sucre, els ous i la vainilla, i anem removent això constantment amb la batedora.
Tot seguit, anem a afegir-li la farina i seguim batent fins
que veiem que tenint una massa ben
lligada.
És en aquest punt, quan agafarem aquesta massa amb les mans,
i la seguirem pastant manualment, amb els 10 gr. de farina que teniem
reservada, perquè no se'ns pegui en els dits.
Una vegada tinguem llesta la nostra massa,la partim en dos paquets i la deixem reposar 15 minuts perquè
perdi humitat, ara amb l'ajuda de dos papers de forn estirarem la massa
deixant-la del mateix gruix (col·locarem la massa al mig dels dos papers així
evitarem que en estirar no se'ns enganxi) el gruix d’aquestes galetes es de
6mm.
Una vegada fet això, agafem motlles per fer la forma
desitjada, i anem col-locant-les en una safata prèviament engreixada quan
tinguem la safata plena la deixem una estona en la nevera un altra vegada per
que no perdin la forma les galetes i comencem a treballar el segon paquet de
massa quan tinguem la segona safata plena ja podem posar la primera al forn i
la segona a la nevera.
El forn ja el tindrem calen a 180º aire
dalt i baix o 160º en forn amb ventilador durant 15-20 minuts fins que
estén daurades.
Podeu fer-les de mil maneres diferents però el resultat sempre serà un èxit !!!
Són molt bones i fàcils de fer ...
Són molt bones i fàcils de fer ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario