7 de enero de 2021

Cupcakes amb crema de xocolata

Deliciosos cupcakes de vainilla amb crema de xocolata!!



Ingredients cupcakes
100 ml. Oli d'Oliva suau
200 gr. de sucre
200 gr. farina rebosteria
3 ous M

120 ml. llet semidesnatada
1 1/2 cullerada de llevat
120 ml. llet semidesnatada Essència de vainilla

Ingredients crema
200 gr. mantega temperatura ambient
150 gr. xocolata amb llet
200 gr. icing sugar o sucre glass


Preescalfem el forn a 180º.
Barregem l'Oli d'Oliva amb el sucre.
Afegim els ous i batem amb les varetes.
Afegim la farina tamisada i el llevat i batem lo just per integrar.
Incorporar la llet i l'essència de vainilla.

Sobre el motlle, col·locar les capsules de paper i omplir fins a la meitat.
Posem al forn 20 minuts a 180º i deixem refredar.
Amb l'ajuda d'una espàtula cobrim els cupcakes.
Batem 200 gr. de mantega a temperatura ambient amb el sucre especial.
Afegim la xocolata que abans haurem fos i deixat refredar i seguim batent.
Decorem amb una màniga pastissera amb broquet d'estrella oberta des del centre cap a fora en el sentit de les manetes de l'rellotge.


Super fàcils de fer i rapidíssims de menjar!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario