3 ous M
120 ml. llet semidesnatada
1 1/2 cullerada de llevat
120 ml. llet semidesnatada
Essència de vainilla
Ingredients crema
200 gr. mantega temperatura ambient
150 gr. xocolata amb llet
200 gr. icing sugar o sucre glass
Preescalfem el forn a 180º.
Barregem l'Oli d'Oliva amb el sucre.
Afegim els ous i batem amb les varetes.
Afegim la farina tamisada i el llevat i batem lo just per integrar.
Incorporar la llet i l'essència de vainilla.
Sobre el motlle, col·locar les capsules de paper i omplir fins a la meitat.
Posem al forn 20 minuts a 180º i deixem refredar.
Amb l'ajuda d'una espàtula cobrim els cupcakes.
Batem 200 gr. de mantega a temperatura ambient amb el sucre especial.
Afegim la xocolata que abans haurem fos i deixat refredar i seguim batent.
Decorem amb una màniga pastissera amb broquet d'estrella oberta des del centre cap a fora en el sentit de les manetes de l'rellotge.
No hay comentarios:
Publicar un comentario