5 de junio de 2013

Muffins amb espurnes de xocolata

Ingredients:
◦ 300 gr. farina
◦ 160 gr. de sucre
◦ 140 gr. de mantega
◦ 160 gr.de gotes de xocolata
◦ 2 culleradetes de llevat en pols
◦ 2 ous
◦ 3 culleradetes d'essència de vainilla
◦ 1 pessic de sal
◦ 230 ml. de llet

Elaboració:
En un bol tamisar la farina, i barrejar amb el llevat, la mica de sal i el sucre.
Afegir la mantega, a ser possible a temperatura ambient, i barrejar amb la batedora fins que quedi incorporada.
En un altre bol batre els dos ous, afegir la llet i l'essència de vainilla. Ho afegim a la barreja anterior, i batem fins que quedi una massa homogènia.
I per últim afegir les gotes de xocolata (un truc perquè no caiguin al fons del bol, és passar-les per la farina abans de incorporar-les, pot ser la mateixa farina que utilitzarem per als muffins, i abans de tamisar-la.)
Preescalfem el forn a 180 º, (aire dalt i baix) i anem repartint la massa en els motlles.

Els posem al forn durant uns 15 minuts mes o menys (si són mini muffins 5 minuts menys).
Podem comprovar que estiguin fets punxant al centre amb un escuradents si surt net ja estan llestos. Els traiem del forn deixem reposar cinc minuts en el motlle i després els passem a una reixeta fins que estiguin freds del tot.
Aquest va ser el resultat final, espero que us agradin!!.



No hay comentarios:

Publicar un comentario