Ingredients:
◦ 300 gr. farina
◦ 160 gr. de sucre
◦ 140 gr. de mantega
◦ 160 gr.de gotes de xocolata
◦ 2 culleradetes de llevat en pols
◦ 2 ous
◦ 3 culleradetes d'essència de vainilla
◦ 1 pessic de sal
◦ 230 ml. de llet
Elaboració:
En un bol tamisar la farina, i barrejar amb el llevat, la mica de sal i el sucre.
Afegir la mantega, a ser possible a temperatura ambient, i barrejar amb la batedora fins que quedi incorporada.
◦ 300 gr. farina
◦ 160 gr. de sucre
◦ 140 gr. de mantega
◦ 160 gr.de gotes de xocolata
◦ 2 culleradetes de llevat en pols
◦ 2 ous
◦ 3 culleradetes d'essència de vainilla
◦ 1 pessic de sal
◦ 230 ml. de llet
Elaboració:
En un bol tamisar la farina, i barrejar amb el llevat, la mica de sal i el sucre.
Afegir la mantega, a ser possible a temperatura ambient, i barrejar amb la batedora fins que quedi incorporada.
En un altre bol batre els dos ous, afegir la llet i l'essència de vainilla. Ho afegim a la barreja anterior, i batem fins que quedi una massa homogènia.
I per últim afegir les gotes de xocolata (un truc perquè no caiguin al fons del bol, és passar-les per la farina abans de incorporar-les, pot ser la mateixa farina que utilitzarem per als muffins, i abans de tamisar-la.)
Preescalfem el forn a 180 º, (aire dalt i baix) i anem repartint la massa en els motlles.
Els posem al forn durant uns 15 minuts mes o menys (si són mini muffins 5 minuts menys).
Podem comprovar que estiguin fets punxant al centre amb un escuradents si surt net ja estan llestos. Els traiem del forn deixem reposar cinc minuts en el motlle i després els passem a una reixeta fins que estiguin freds del tot.
Aquest va ser el resultat final, espero que us agradin!!.
Podem comprovar que estiguin fets punxant al centre amb un escuradents si surt net ja estan llestos. Els traiem del forn deixem reposar cinc minuts en el motlle i després els passem a una reixeta fins que estiguin freds del tot.
Aquest va ser el resultat final, espero que us agradin!!.
No hay comentarios:
Publicar un comentario