20 de junio de 2013

Crema brulée

Crema cremada
Ingredients:

3 iogurts grecs sense sucre
250 ml. de nata
2 cullerades de sucre glass
1 culleradeta d'essència de vainilla
300 gr. de gerds congelats o frescos
2 cullerades de sucre glass

Preparació:

En un cassó posem els gerds juntament amb les 2 cullerades de sucre glass i deixem coure a foc lent fins que es desfacin del tot, uns 20 minuts, remoure de tant en tant perquè no s'enganxi al fons del cassó.
Repartir en els gots i deixar refredar a la nevera.
Mentrestant en un bol barregem els iogurts, juntament amb la nata, la vainilla i el sucre, que quedi una barreja cremosa.
Repartim en els gots sobre la melmelada i deixem a la nevera perquè agafi cos.
Si no vos agraden els gerds podeu preparar la melmelada amb una altra fruita (maduixes, taronges, kiwi, etc.). O mes facil encara utilitzar una bona melmelada ja preparada.
Abans de servir empolvorem amb sucre glass, capes fines i amb l'ajuda d'un cremador anem caramel-litzant el sucre.
Unes postres per preparar en un moment, deixar unes hores a la nevera i degustar tranquil-lament. Una barreja de iogurt amb nata, combinat amb una melmelada de gerds i una cruixent capa de sucre us ve de gust???

2 comentarios: