15 de marzo de 2013

Cupcakes de taronja i xocolata

Ingredients per 12 cupcakes:

- 125 gr. de mantega tova
- 125 gr. de sucre
- 2 ous mitjans
- 100 gr. de farina amb llevat (tamisada)
- 30 gr. de cacau pur en pols tamisat (tipus Valor)
- 2 cullerades de suc de taronja i la ratlladura
- 2 cullerades de llet



Ingredients per a la buttercream de xocolata


- 100 gr. de  xocolata 70%
- 250 gr. de mantega tova
- 250 gr. de sucre glass





Calentem el forn a 180ºC i  engrassem un motlle per a  magdalenes o lo folrem amb càpsules de paper arrissat.

En un bol gran mesclem  la mantega, el sucre i la ratlladura de taronja i amb la ajuda d’una batedora o batem durant 2 minuts.

Afegim els ous un a un, no posarem el segon fins que el primer no estigué integrat, la llet i el suc de taronja. Finalment afegim el cacau i la farina tamisats.

Ho mesclem be i repartim la mescla en el motlle.

Posem al forn durant uns 15 minuts, aproximadament, o fins que la massa hi hagi pujat, podem comprovar si estan cuites punxant al centre del cupcake amb un escuradents a de sortir net.

Els deixem reposar 5 minuts en la safata i després els passem a una reixeta per acabar de refreda i evitar que els paper agafin humitat i es despege.

Per a la buttercream desfer la xocolata en el microones. Deixar-la refredar un poc i afegir la mantega tova, una vegada tot lligat i posem el sucre i batrem uns minuts. Mentre es refreda la crema de xocolata podem preparar unes flors i unes papallones amb pasta de sucre (fondant).


I ara ja podem decorar els cupcakes. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario