- 125 gr. de mantega tova
- 125 gr. de sucre
- 2 ous mitjans
- 100 gr. de farina amb llevat (tamisada)
- 30 gr. de cacau pur en pols tamisat (tipus Valor)
- 2 cullerades de suc de taronja i la ratlladura
- 2 cullerades de llet
Ingredients per a la buttercream de xocolata
- 100 gr. de xocolata 70%
- 250 gr. de mantega tova
- 250 gr. de sucre glass
Calentem el forn a 180ºC i engrassem un motlle per a magdalenes o lo folrem amb càpsules de paper arrissat.
En un bol gran mesclem la mantega, el sucre i la ratlladura de taronja i amb la ajuda d’una batedora o batem durant 2 minuts.
Afegim els ous un a un, no posarem el segon fins que el primer no estigué integrat, la llet i el suc de taronja. Finalment afegim el cacau i la farina tamisats.
Ho mesclem be i repartim la mescla en el motlle.
Posem al forn durant uns 15 minuts, aproximadament, o fins que la massa hi hagi pujat, podem comprovar si estan cuites punxant al centre del cupcake amb un escuradents a de sortir net.
Els deixem reposar 5 minuts en la safata i després els passem a una reixeta per acabar de refreda i evitar que els paper agafin humitat i es despege.
No hay comentarios:
Publicar un comentario