Motlles desmotllable de 20-22cm.
Ingredients:
Ingredients:
Per fer la base:
250 gr. de galetes
140 gr. de mantega
30 gr. de cacau pur en pols
Per fer la mousse:
500 gr. de iogurt grec d’stracciatella
200 gr. de sucre
100 ml. de llet
8 làmines de gelatina
500 ml. de nata
100 gr. d’encenalls de xocolata
Per fer la ganache de la decoració:
150 ml. de nata
El primer que cal fer és la base, per a la qual necessitem
esmicolar les galetes. Quan les tinguem picades, les mesclem amb la mantega i
amb el cacau en pols fent una pasta. La col•loquem a la base del recipient i
reservem dins la nevera.
A la vegada, hidratem la gelatina introduint-la en un
recipient amb aigua freda. Mentrestant, escalfem la llet i, abans que aquesta
comenci a bullir, la retirem del foc i introduïm la gelatina, previament
escurreguda i reservem.
En un recipient molt fred afegim la nata per muntar, la qual
ha d’estar també molt freda. Comencem a batre-la i, quan agafi una mica de cos,
aboquem el sucre en forma de pluja.
En un altre recipiente mesclem el iogurt, al que afegirem
la mescla de llet i gelatina quan aquesta estigui a temperatura ambient. Movem
amb molta cura i afegim el resultat a la nata muntada, a poc a poc i amb
moviments suaus. Quan estigui tot integrat, afegim els encenalls de xocolata
Aboquem la mescla sobre la base de la galeta i guardem a la
nevera durant més de 6 hores. Una vegada hagi passat aquest temps, elaborem una
ganache mesclant la nata calenta i la xocolata.. Seguim movent perquè la ganache es posi freda, la passem a una màniga pastissera amb filtre arrissat i fem unes petites decoracions per tot el pastís la passem a una màniga pastissera amb filtre arrissat i fem unes petites decoracions per tot el pastís,tambe podem afegim alguna galeta o trossets de choccolate . Reservem a la nevera un parell d’hores més.
I a punt per gaudir-la ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario