7 de mayo de 2018

Pastís de Comunió

Un any mes comencem el mes de maig, i amb ell les comunions, per a aquest primer diumenge de Maig he tingut, el repte de fer un pastís per celebrar la primera comunió d'Ian.
Els seus pares van deixar a la meva elecció el tipus de pastís per a la celebració. I després de valorar diferents opcions, em vaig decidir per un clàssic de la rebosteria el  pastís "Sant Marc".


El pastís Sant Marc és una deliciosa barreja de pa de pessic i farcit que es fon a la boca. El pa de pessic és de nata i rovell molt esponjós i de color ambre. El farciment pot ser de nata muntada, mousse de xocolata o una barreja dels dos. Va cobert amb crema cremada i decorat amb làmines d'ametlla torrada.



I per compartir amb els amics, que millor que unes galetes de vainilla, i si a sobre són del barça ja èxit segur.


El dia 6 de Maig, té un abans i un després, desitjo que hagis disfrutat del teu dia.
Moltes felicitats IAN

26 de abril de 2018

Layer Cake drip amb flors

Un Drip Cake es una tarta o pastel que está cubierto con una ganache chorreando, o goteando. Otra de las características del Drip cake es que se decora con lo que tengas a mano (bueno, más o menos),frutas,galletas, chocolatinas… 🌻


Esta drip, fué pensada para celebrar el 11 cumpleaños de Meritxell, el bizcocho es de chocolate negro y el relleno de buttercrem de chocolate blanco y fresas, cubierta y decorada con combinación de chocolates, y como puedes ver encima le puedes  poner de todo de cositas dulces. 🍓🍩🍬


Feliç 11 aniversari Meritxell

14 de abril de 2018

Dolços ous ferrats

El préssec en almívar conté més sucre que el natural, però té l'avantatge que es troba durant tot l'any. Si és temporada de préssec, podem preparar aquest ou fregit amb fruita natural.



Ingredients: Per a quatre racions
Crema pastissera
250 gr.Nata per muntar 35%
50 gr.Sucre
4 Meitats de préssec en almívar
Caramel líquid

Ingredients: per fer la crema pastissera:
1/4 l. de llet
1 baina de vainilla
65 gr. de sucre
20 gr. de fècula de blat de moro (Maizena)
2 rovells d'ou

En un cassó posem la llet juntament amb la baina de vainilla, que haurem obert al llarg i extret les llavors. Portem a ebullició, retirem i reservem.
En un bol barregem el sucre, els rovells i la fècula de blat de moro. Amb unes varetes barregem tot fins que quedi perfectament lligat.
A la mescla anterior tirem a poc a poc la llet sense deixar de remenar.
Un cop tot unit el posem a foc lent, remenant constantment fins que espesseixi.
Retirem del foc, ho passem a un bol i deixem refredar cobrint amb film transparent, la superfície de la crema, d'aquesta manera evitarem que es ressequi i faci crosta la part superior, quan hagi perdut temperatura la guardem a la nevera.
D'aquesta manera tindrem la crema i la nata amb la mateixa temperatura.
Ara ja podem escórrer bé, les meitats de préssec que necessitarem, que serà una per persona, llevat que vulguem preparar ous amb dos rovells.
El següent pas serà amb unes varetes muntar la nata amb el sucre. Muntar la nata és tasca fàcil però si teniu algun problema o voleu saber més .. en el següent enllaç podreu saber-ho. Trucs para muntar la nata.
Un cop tinguem la crema freda ja podem començar a muntar el plat, en el fons posarem una capa de crema, a sobre una altra capa, però de nata, al damunt i al centre  posarem la meitat d'un préssec i per fer l'efecte de la puntilleta utilitzarem caramel líquid .
Ja veieu que son unes postres de pocs ingredients i fàcil fàcil de fer, espero que us animeu a provar-les.



Bon profit¡¡

12 de abril de 2018

Pastís de formatge

El pastís de formatge està sens dubte en la Top 5 de les postres més estimats del món: i no importa si prefereixes el pastís de formatge sense forn, o la clàssica New York Cheesecake, qualsevol dels pastissos de formatge que escullis, es porta tots els sospirs en qualsevol ocasió.

New York Cheesecake, recepta feta amb forn, la base a més a més de portar galeta triturada i mantega, també porta nous triturades, li dóna una textura diferent i queda una perfecta combinació de sabors amb el formatge

Podeu veure la recepta completa en el següent enllaç AQUI

Un cop fred, l'hem decorat amb un coulis (salsa lleugera reduïda de fruits vermells) i decorat amb els mateixos fruits vermells.

🍓🍓🍓

Si t'agrada el formatge no deixis de fer aquesta recepta, segur que no podràs parar de menjar fins a veure la seva fi....

7 de abril de 2018

Bob Esponja Cake

Vive en una piña 🍍 debajo del mar
 Bob-Esponja

Su cuerpo absorve y sin estallar
 Bob-Esponja

El mejor amigo que podrias desear
 Bob-Esponja

Y como a un pez 🐟 le es facil flotar
 Bob-Esponja
 Bob-esponja
 Bob-esponja

El Es Bob Esponjaaaaa

jajaja
                              

🍍🍍🍍🍍🍍🍍

Després de la cançó sobren les paraules per saber de quin pastís es tracta...

A Marc li agraden molt els dibuixos de Bob Esponja i que millor que un pastís de cos sencer de Bob per celebrar els seus 5 anyets

 Moltes felicitats Marc.