Els financiers són uns petits bescuits que
s’ofereixen per acompanyar un cafè o una xocolata desfeta, unes mossegades
absolutament delicioses. La recepta és ben senzilla, però té una
particularitat: s’utilitza mantega avellana, una mantega que s’ha de deixar
coure al foc fins que agafa una tonalitat de color avellana. Aleshores cal
colar-la bé per tal d’eliminar els puntets negres que hagin pogut quedar durant
la cocció.
Ingredients
125 g de sucre en pols
50 g de farina d’ametlla
50 g de farina
2 g de llevat
75 g de mantega avellana
175 g de clares d’ou
1 pessic de sal
Preparació
Barregeu el sucre, la farina d’ametlla, la
farina tamisada, el llevat i la sal. Incorporeu-hi les clares a poc a poc.
Afegiu-hi la mantega avellana tèbia i barregeu-ho bé.
Poseu la mescla dins una mànega de pastisseria
i reserveu-ho unes hores a la nevera, per tal de coure-ho just al moment de
menjar.
Repartiu la massa en motlles petits (millor de
silicona) i coeu-los a 200 ºC amb el forn ja calent fins que siguin daurats.
Serviu-los tebis o just acabats de fer.
Recepta del blog La cuina de casa de GEMMA CLOFENT
Segur que us agradaran....
No hay comentarios:
Publicar un comentario