No hi haurà res millor per a un berenar veritablement
terrorífic que aquests dits de bruixa, encara que facin una mica d'angúnia
mullats en una xocolata o un cafè resulten deliciosos. I si sobren, es
conserven perfectament en una llauna hermètica diversos dies com qualsevol
galeta.
125 gr. de mantega a temperatura ambient
75 gr. de sucre
1 ou M
1 cullerada de vainilla líquida
1 culleradeta de sal
1 culleradetes de llevat químic
220 gr. de farina
1 culleradeta de llet
ametlles senceres per decorar
colorant alimentari vermell (opcional)
75 gr. de sucre
1 ou M
1 cullerada de vainilla líquida
1 culleradeta de sal
1 culleradetes de llevat químic
220 gr. de farina
1 culleradeta de llet
ametlles senceres per decorar
colorant alimentari vermell (opcional)
Començarem batent amb una batedora de varetes la mantega a
temperatura ambient juntament amb el sucre durant cinc minuts.
Seguidament
afegim l'ou juntament amb l'essència de vainilla i batem fins que s'hagi
integrat.
Llavors afegim la farina a poc a poc i anem formant una
massa tova però que no s'enganxi als dits, si la veiem molt seca hi afegim una
culleradeta de llet.
Fem una bola de massa i reservem una estona a la nevera
perquè s'endureixi una mica. Preescalfem el forn a 170 graus.
Un cop freda la massa, dividim la bola en quatre trossos.
Amb cada porció anem fent cilindres de massa de la mida d'un dit i
col·locant-los en una safata de forn folrada amb paper d'enfornar.
Un cop
col·locades a la safata li fem amb un ganivet les ratlles dels dits ,
col·loquem l'ametlla sencera a manera d'ungla i la pintem aquestes amb colorant
vermell per ser més realista.
Posem al forn les galetes durant quinze minuts o fins que
les vegem lleugerament daurades.
Cal esperar que es refredin a la safata abans
de manipular-les.
Estan terroríficament bones!!
fins aviat ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario