Páginas

24 de mayo de 2025

Tronc de pa de pessic amb Te Matxa

El te matxa és un te verd en pols, finament mòlt, reconegut pel seu alt contingut d'antioxidants, vitamines i minerals, que proporciona energia sostinguda i millora la concentració gràcies a la combinació de cafeïna i L-teanina.






Per a la planxa de pa de pessic:
3 ous L
100 gr. sucre
100 gr. farina de blat
2 culleradetes te matxa

Per al farciment:
300 ml. nata per muntar
2 cullerades sucre
Maduixes  





Elaboració planxa pa de pessic:
Separem les clares dels rovells i muntem les clares a punt de neu.
Preescalfem el forn a 180º C.
En un bol gran posem els rovells juntament amb el sucre, barregem bé fins a blanquejar els rovells i ajuntem les clares muntades amb una espàtula, amb moviments envoltants.
Tamisem la farina juntament amb el te matxa i ho incorporem a la barreja anterior, barregem tot molt bé i un paper vegetal per al forn tirem la barreja i
l'allisem.
Enfornem uns 10 minuts i en un drap de cuina posem la planxa de pa de pessic enrotllada i ho deixem que refredi.

Farciment:
Mentre muntarem la nata, el recipient i la nata hauran d'estar fredes i quan estiguin semimuntades tirarem el sucre i acabem de muntar, reservem a la nevera.
Trossegem les maduixes.
I ara muntarem el pa de pessic, ho estenem al mateix drap i repartim la nata i posem a sobre els trossos de maduixes, enrotllem el pa de pessic amb l'ajuda del mateix drap i el fiquem a la nevera embolicat amb paper film.



No hay comentarios:

Publicar un comentario