Páginas

24 de noviembre de 2021

Galetes amb cristalls de sucre




Ingredients
200 gr. de farina
50 gr. de cacau pur en pols sense sucre
125 gr. de mantega molt freda tallada a daus.
120 gr. de sucre
1 ou
½ culleradeta de sal
Caramels de colors




Posem la farina i el cacau en un bol i afegim la mantega a trossos barregem fins aconseguir una massa sorrenca, llavors afegim el sucre la sal i l'ou.
Barregem bé fins aconseguir una massa homogènia.
Emboliquem la bola de massa en film transparent i la reservem a la nevera com a mínim una hora.
Prendre els caramels per color i triturar-los en un morter fins a aconseguir una granulometria com la del sucre. Reserveu-ho.
Preescalfeu el forn a 180 °C 10 minuts abans que finalitzi el reposa de la massa. Folrar una safata amb paper de forn i reservar.
Treure el paper film a la massa i estirar sobre la taula de treball lleugerament enfarinat, i deixar-la d'un gruix de 0,5 cm.
Tallar amb la forma desitjada i passar a la safata del forn. Feu el forat del centre amb un altre tallapasta més petit.
Col·locar al forat acabat de fer els caramels mòlts. Podeu utilitzar un sol color o diversos colors.
Portar al forn per 10 minuts o fins que les vores de les galetes es comencin a veure daurats.
Treure del forn i deixar refredar a la safata ja que el caramel segueix líquid.
Verifiques que el caramel ja estigui endurit, servir i gaudir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario